Home / Dartbord onderhoud

Dartbord onderhoud

Het ophangen van uw dartbord in uw garage of hobbykamer is een geweldige manier om met vrienden veel plezier te hebben. Hoewel het misschien eenvoudig lijkt, een dartbord vereist een beetje onderhoud, om ervoor te zorgen dat hij blijft werken zoals het hoort. Als u wat problemen heeft met uw dartbord, kunt u dat oplossen door een kijkje te nemen naar de pijlen en het dartbord.

Instructies
1

Onderzoek de darts. In het bijzonder naar de scherpte van de punt van elke dart en de kwaliteit van de vlucht op het einde. Dart punten zullen natuurlijk slijten na verloop van tijd, en als ze merkbaar zijn afgestompt zul je ze moeten slijpen of nieuwe punten moeten kopen. Ook zul je uiteindelijk de flights van je darts te moeten vervangen. Verwijder de oude en schuif de nieuwe erop.

2

Plaats een waterpas op de bovenkant van je dartbord te zorgen dat hij even hangt met de muur (voor een dartbord in een kast/kabinet in dit geval). Dartborden zijn rond , maar de kasten zijn meestal vierkant of rechthoekig. Het dartbord moet waterpas zijn voor het beste resultaat van het spel darts.

dartKabinet

3

Controleer of het dartbord vlak tegen de muur hangt. Het dartbord moet de muur raken. Een spleet verhoogt de kans dat het bord valt of verschuift wanneer er een dartpijl in komt. Als er een spleet tussen zit verwijder dan het dartbord van de muur en schroef de schroef verder het bord of de muur in ( wat van toepassing is ).

4

Reset uw elektronische dartbord ( indien van toepassing) . Elektronische dartborden hebben meestal een kleine reset-knop op de achterkant of voorkant van de behuizing. Gebruik een potlood of pen om deze in te drukken en houd de resetknop even ingedrukt, zo zullen alle instelling worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Dit zal alle geheugen fouten die de oorzaak waren van het niet goed functioneren van het dartbord wissen.

Electronisch_dartbord