Home / Dartbord ophangen zonder muur

Dartbord ophangen zonder muur

Terwijl de meeste dartborden zijn bedoeld om te worden opgehangen aan de muur, zijn er momenten waarop dit niet mogelijk is. In dit geval is het een oplossing om het dartbord op een draagbare frame te hangen. In dit artikel leert u hoe u uw dartbord ophangt met behulp van een draagbare dartbord stand.

dartboardstand

instructies
1
Een draagbare dartbord stand
Selecteer een gebied om uw dartbord neer te zetten. Kies een ruimte in het huis waar niet vaak  huisdieren of andere mensen komen en waar zich geen breekbare objecten binnen 1 meter van het dartbord bevinden . Probeer naar een leeg gebied ongeveer 2 meter breed en 3 a 4meter lang te selecteren . Als u een beginnende darter bent, zult u waarschijnlijk een stuk vloerbedekking of tapijt op de vloer willen leggen om een uw vloer en uw dart tips te beschermen.

dartboardstand2

2
Een draagbare dartbord kast
Het opzetten van de draagbare dartbord stand doet uw ​​volgens de instructies van de fabrikant. Hang het dartbord op in de stand. Gebruik het meetlint om ervoor te zorgen dat de bullseye precies op 193 centimeter van de grond hangt . Zo niet is het aanpassen van de stand nodig.