Home / Dartbord surround

Dartbord surround

vierkant Dartbord surround

Vrijwel alle van de surrounds die te koop zijn zijn rond. Er zijn echter een paar ontwerpen die iets anders zijn, en dit vierkante ontwerp van woodworm is een klassiek voorbeeld.

dartbord surround

Dit EVA surround is geschikt voor 45cm dartborden ze zijn wel relatief goedkoop maar het vereist een beetje doe het zelf, in tegenstelling tot sommige van de genoemde schuim-achtige producten die gelijk om het dartbord passen.

Aan de andere kant, hij wordt als een puzzel om het dartbord gehangen, wat betekent dat het niet aan de muur bevestigd hoeft te worden.

 

Dartbord Surround 4-stukken

Als u al een Harrows dartbord heeft , wilt u deze misschien ook kopen aangezien u ze dan van hetzelfde merk heeft. (hoewel het ook rond andere dartborden past).

dartbord surround 4

Dit aantrekkelijke dubbelzijdig zwarte surround omvat 4 “Legoblokjes” dat geen gereedschap nodig heeft. Het is namelijk heel gemakkelijk in elkaar te zetten.

 

One80 Dartboard Surrounds

Een minder bekende maker van darts spullen is One80, en ze hebben ook hun eigen dartbord surround die je kunt kopen.

dartbord surround one80

Deze zijn erg basic en de neiging om relatief goedkoop te zijn, en om eerlijk te zijn het is moeilijk om veel reviews van deze producten vinden.

Maar volgens een klantbeoordeling krijg je bij de One80 surround veel waar voor je geld, want hoewel hij goedkoper is dan andere vergelijkbare producten van Winmau en Unicorn schijnt hij net zo effectief te zijn.

De One80 surround is verkrijgbaar in zwart en rood.

 

Unicorn Dartboard Surround

Een van de top-verkopers is dit Unicorn Striker Dartbord Surround, dat iets duurder is maar net zo effectief in het beschermen van uw muur.

dartbord surround unicorn

Deze is verkrijgbaar in meerdere kleuren (zoals je kunt zien op de foto ).

Ik ben zelf eigenaar van de rode versie, en ik heb nog geen problemen gehad. Je schuift hem gewoon over je dartbord, en hij zal dan stevig op zijn plaats blijven.

Als je toevallig het dartbord zou missen, dan zal de dart altijd vast blijven zitten in deze surround, en de gaten bedekken zich in het algemeen zodra u uw dart verwijdert.