Home / Dartborden voor kinderen

Dartborden voor kinderen

Als je denkt aan het spelletje darts is waarschijnlijk het eerste beeld dat in je opkomt een slecht verlichte, rokerige kroeg. En is er voetbal op de televisie boven de bar, mompelen van gesprek, het gerinkel van glazen en een luidruchtige groep spelers rond het dartbord tijdens de ontknoping.
Misschien heb je er over nagedacht om uw kinderen kennis te maken om uw favoriete spel, maar dacht u dat het het beste was om ze te laten wachten tot ze oud genoeg zijn om een kroeg in te mogen. Niet waar. Er zijn tal van opties beschikbaar als u kinderen geïnteresseerd zijn in darts. En het beste is dan om dit te doen in het comfort en veiligheid van uw eigen huis te krijgen.

Klitteband dartborden

Bij de kennismaking van uw kinderen met darts, kunt u het best met de veiligste beschikbaar optie beginnen, klittenband darts. Dit spel bestaat ​​uit een dartbord gemaakt van flexibel materiaal dat is bedekt met een lus materiaal. De ” darts ” zijn eigenlijk kleine plastic ballen waar stroken met klittenband materiaal aan zijn gehecht. Wanneer de pijlen zijn gegooid op het dartbord worden ze vastgehouden door het lus materiaal op het dartbord.

velcro

Velcro(klitteband) dart games zijn erg goedkoop, ze zijn meestal vanaf een paar euro te koop, het is dus een kleine investering waar uw kinderen veel plezier van zullen hebben. Dit is een spel dat zelfs gespeeld kan worden door peuters. Uw kinderen zullen genieten van het kleurrijke dartbord en het gooien van de darts. De perfecte manier om uw kinderen kennis te laten maken met darts.

Magnetische dartborden

Als uw kinderen iets ouder zijn kan het klittenband darts spel iets te simpel spel zijn voor hen. Dit is waar een magnetisch dartspel om de hoek komt kijken, een Magnetische dartspel bestaat ​​uit een metalen dartbord en darts met kleine magneten gehecht aan hun uiteinden. De magneet uiteinden van de pijlen zijn ook verzwaard om ze beter te helpen vliegen naar het dartbord wanneer ze worden gegooid.

magnetisch dartbord

Bij het bereiken van het dartbord worden de magneten aangetrokken door het metalen dartbord en zullen ze daar aan hechten. Magnetische dart sets zijn niet erg duur deze zijn vanaf €12 te krijgen en vervangende magnetische darts zijn ook direct beschikbaar wanneer je de eerste set heb versleten. Het bij  houden van score is niet absoluut noodzakelijk, het doel is om plezier te hebben. Maar als je kind een beetje ouder wordt is het misschien wel beter om de score bij te houden om ze zo een doel te geven.

Plastic darts

De meest voorkomende dartborden gemaakt voor kinderen gebruiken plastic darts. Hoewel plastic darts  niet zo hard zijn als de standaard steel – tip darts, kunnen ze nog steeds een gevaar zijn voor kleine kinderen.

plastic darts

Peuters mogen nooit worden toegestaan ​​om te spelen met darts  van plastic of anderszins. Het gevaar van het zich prikken in het oog is te groot. Zelfs oudere kinderen moeten onder toezicht zijn van een volwassene ten tijde van het spelen met plastic darts. Trouwens , darts is een sociaal spel. Gebruik plastic darts om uw kind uw favoriete tijdverdrijf te leren .

VEILIGHEIDSTIPS

Waarborgen van de veiligheid van uw kinderen is van het grootste belang bij het leren darten.
Laat nooit kleine kinderen spelen met echte darts .
Laat nooit peuters spelen met plastic darts .
Houd alle onderdelen van de darts van uw kind geteld in een afgesloten doos. Sommige kleine onderdelen kunnen gemakkelijk door kinderen ingeslikt worden.
Houd altijd toezicht op uw kinderen als ze darten.
Houd de dart set buiten bereik van uw kind wanneer deze niet in gebruik is.
Leer uw kinderen niet om darts te gooien op mensen , dieren, of iets dat niet bedoeld om te worden getroffen door darts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *