Home / De verschillende soorten dartborden

De verschillende soorten dartborden

Dart spellen zijn klassieke wedstrijden, of tussen vrienden of in een professionele wedstrijd. Variaties van het dartbord zorgen voor een speelruimte voor verschillende spellen en kunnen uw speelstijl bevorderen. Van de meer professionele sisal dartborden tot de kinderveilige dartborden, u hoeft alleen maar te beslissen over uw toewijding aan het spel en uw doel om te weten welke perfect is voor U.

bristle-dart-board

sisal dartborden
Sisal dartborden zijn de meest voorkomende in de dart competities. Zij maken gebruik van sisal vezels en pakken deze dicht bij elkaar om het bord te vormen. De gecomprimeerde kwaliteit van deze vezels repareren zelf de gaten nadat u een dart verwijdert. Dit zelf herstellende karakter zorgt ervoor dat een sisal dartbord een lange tijd mee gaat, zelfs bij regelmatig gebruik. Sisal dartborden kunnen ook helpen te compenseren voor diverse gooi stijlen. Bij een zwakke gooi blijft de dart meestal beter in het bord zitten dan bij andere borden, en een harde worp wordt geabsorbeerd door de sisal in een stevige greep.

Electronisch_dartbord

elektronische dartborden
Elektronische dartborden zijn batterij -aangedreven, waarbij er sommige low-power -modellen zijn die energie besparen. Deze gebruiken dunne verdelers die darts begeleiden als ze het bord bereiken. Dikke verdelers zijn gevoelig voor bouncers en stuiteren weg van het bord. Microdunne verdelers verminderen de kans dat deze bouncers optreden. Deze dartborden zijn het best  te gebruiken met zachte tip darts om schade aan de verdelers te voorkomen. Elektrische borden bevatten vaak een scorebord dat een spel tussen u en een tegenstander kan volgen.

magnetisch dartbord
magnetische dartborden
Magnetische dartborden bevatten veel verschillende spellen. Variaties kunnen zijn bieden honkbal dart games, golf dart games of traditionele darts. Zij maken gebruik van een zachte ondergrond  om schade aan uw magnetische darts te voorkomen. Deze platen zijn mobiel en ideaal voor lange reizen. Hard gooien kan resulteren in een bounce -back of demagnetiseren van uw darts. Deze zijn niet ontworpen om op professioneel niveau te spelen, maar de variaties van de spel opties bieden leuke mogelijkheden in een ontspannen omgeving. Magnetische dart boards zijn een goede manier om dart les te geven aan kinderen, die een aantal van de leuke thema’s wel waarderen .

velcro

Klitteband dartborden
Klitteband dartborden zijn ideaal voor kinderen van elke leeftijd . Ze zijn gebouwd met veiligheid in het achterhoofd en gemaakt om ruig spel te doorstaan. Bij velcro dart games is het moeilijk om juist te scoren, maar dat is alleen een probleem in een meer serieuze omgeving. Leuke variaties bestaan er ​​die de aandacht van de jongere spelers erbij houden. Het klittenband op de darts houdt het  goed en wordt niet beschadigd door harde gooi.