Home / De verschillende spellen op een Elektronisch Dartbord

De verschillende spellen op een Elektronisch Dartbord

Verschillende spellen op een Elektronische Dartbord

” 01 ” Games
Verschillende dart games kunnen worden gespeeld die eindigen met de cijfers ” 01 . ” De twee meest voorkomende spellen zijn ” 501 ” en ” 301 . ” Spelers gooien drie darts per beurt en het doel van het spel is om te beginnen met een vooraf ingestelde score en eindigen met 0 punten. De midden roos tellen voor 50 punten en de buitenste ring rond de roos telt voor 25 punten. Scores in de dubbele of de triple tellen voor het dubbele of drievoudige van het cijfer waar in is gegooid,. De hoofdregel is dat een speler nul moet bereiken door het raken van een dubbel. Als zijn score eindigt op 1 , dan tellen zijn laatste gegooide darts niet mee (er is namelijk geen manier om 1 uit te gooien.

Electronisch_dartbord

Sport – thema games
Er zijn een aantal sport -thema dart games die kunnen worden gespeeld op het dartbord, die aan de wensen van sportfans van alle nationaliteiten voldoen. Dart spelers kunnen het spel ” Golf “, spelen. Wat inhoudt dat gooien op de nummers 1 tot 18 op het bord aan de orde is. Het doel is om drie darts in 1 cijfer te gooien voor dat u naar het volgende cijfer gaat (spelers maken gebruik van drie darts per beurt )  dubbels en triples de hoeveelheid verminderen en de speeltijd ook aanzienlijk verminderen.

Voor de wereld sportfans, kan ‘ Cricket ‘ worden gespeeld dat is gebaseerd op de bat en bal spel waar een speler fungeert als de bowler en probeert punten, of wickets te scoren, en een andere speler fungeert als de batter en probeert runs te scoren. Spelers wisselen van batter en bowler en, na twee innings, wordt de score opgeteld om te zien wie er gewonnen heeft. Andere sport – thema games die gespeeld kunnen worden zijn onder andere “Honkbal , ” “Voetbal ” en ” Steeplechase . ”

Eliminatie Games
Eliminatie games zijn wedstrijden waar meerdere spelers aan het spel beginnen, als het spel wordt gespeeld worden de spelers een- voor-een geëlimineerd tot slechts een speler overblijf en die wint het spel. Bijvoorbeeld in ” Killer “, spelers kiezen door 1x te gooien hun cijfer in het spel, dan is het de rest van de wedstrijd darten op de nummers van hun concurrent. Zodra het voor afgesproken aantal op het cijfer is geraakt zijn ze uit het spel.

Een ander spel dat lijkt op ” Killer ” is ” Nine Lives . ” Spelers gooien drie darts per beurt en gaan rond van de getallen 1 tot 20. Als ze hun nummer niet drie keer raken in de loop van het spel,verliezen ze. De winnaar is de laatste speler die nog in het spel is.

Nauwkeurigheid Games
Het nauwkeurigheid dart game vereist spelers om bepaalde nummers te raken, meestal in een bepaalde volgorde . Bijvoorbeeld, in ” Around the Clock , ” spelers beginnen te gooien op de nummer 1 en werken hun weg af over het bord, en gooien in de volgorde van de cijfers, tot 20 (bij sommige regels wordt ​​de speler gevraagd om een ​de roos te raken om te winnen). Spelers krijgen drie darts om hun shots te maken voordat de volgende speler aan de beurt is. Een ander voorbeeld van een nauwkeurigheid game is “Shanghai ” ( spelers moeten enkel-, dubbel-en triple raken van een cijfer tijdens een beurt om te winnen ).