Home / Een dartkabinet ophangen

Een dartkabinet ophangen

Darts is een spel vaak geassocieerd met pubs en bars. Echter, het kan ook thuis worden gespeeld. Een grote zorg bij het spelen van darts thuis is potentiële schade aan de muren rond het dartbord. Ongeacht hoe goede speler je bent, zijn fouten gebonden aan gebeuren, en een paar darts zullen onvermijdelijk volledig  het bord missen. Een relatief eenvoudige oplossing voor dit probleem is om het dartbord te hangen in een kast. Dit zal een grote bescherming rond het dartbord te creëren, waardoor je de omgeving  beschermd tegen missende darts.

dartkabinet

instructies

1

Gebruik een meetlint en meet 193cm van de vloer omhoog. Dit is waar de top van uw dartbord kabinet moet zijn om hem op de juiste hoogte te monteren. Hierdoor zal het midden van het dartbord op 173cm moeten komen.

2

Markeer nu het tweede boorpunt door deze 41 centimeter naast het eerste punt van 193cm te markeren . Gebruik een waterpas om deze plek te markeren met een potlood, houdt  het parallel aan het eerste merkje dat je gemaakt  hebt.

3

Open de kastdeuren zodat de binnenkant van de kast te zien is. Hang een houder aan de binnenkant van de kast en  schroef deze aan weerszijden van de beugel ( er zijn vooraf gemaakte gaten hiervoor). Deze beugel wordt gebruikt om het dartbord op te hangen.

4

Zoek iemand om u te helpen het dartbord kabinet op te tillen. Zoek de twee voorgeboorde gaten in bovenhoeken van het kabinet. Zorg dat deze gaten  overeenkomen met de twee potloodstrepen die  u eerder op de muur maakte. Pak je schroevendraaier en twee schroeven terwijl iemand het kabinet  blijft vasthouden aan de muur.

5

Schroef een schroef in elk van de bovenste gaten van het dartbord kabinet. Nadat de bovenste twee schroeven volledig zijn ingedraaid, kan uw assistent het kabinet los laten.

6

Steek een schroef in elk van de onderste gaten van het dartbord kast , die reeds voorgeboord zijn door de fabrikant. Dit zal helpen uw kabinet meer stevig aan de muur te hangen.

7

Plaats een schroef in de achterkant van het dartbord , op dezelfde hoogte als de roos. Druk de schroef niet  helemaal door. Laat ongeveer 1/4  van de schroef uitsteken van de achterkant . De schroef mag niet  door de voorzijde van de bullseye komen.

8

Hang het dartbord op aan de beugel, gelegen in het midden van de kast – door de schroef die u eerder heeft ingezonken. Til het dartbord op zodat de schroef net zit iets boven de beugel zit , en schuif het dartbord naar beneden , zodat de schroef in de beugel glijdt. Dit is een soortgelijk proces om een ​​schilderij op een muur te bevestigen. Uw dartbord zou nu in het kabinet moeten hangen.