Home / Uw eigen muurbord maken!

Uw eigen muurbord maken!

Zelfs de meest talentvolle darters zullen het dartbord van tijd tot tijd wel eens missen. Vaak eindigen die verkeerde darts aan de zijkant of onderkant van het bord. Als u geen muurbord achter uw dartbord heeft , zullen die scherpe punten in de muur eindigen. na een tijd zal uw muur vol kleine gaatjes zitten. Met een muurbord zullen de meeste van deze darts nooit een kans krijgen om zich in uw muur te boren.

Instructies
1
Koop een stuk triplex van 1cm dik. Gebruik een cirkelzaag om een stuk bord te zagen met een afmeting van 100cm breed en 120cm lang. Het grootste gedeelte van het 120cm stuk zal onder het dartbord worden geplaatst.

2
Knip een stuk prikbord papier uit met dezelfde hoogte en breedte van de multiplex. Breng houtlijm aan op de achterkant van het papier en lijm het aan de voorkant van de multiplex.

3
Wikkel twee meter groen of gekleurd  vilt rond de voorkant van het multiplex en niet het materiaal aan de achterkant van het multiplex vast met een nietmachine .

4
Zoek een plek om het dartbord op te hangen,een plek die goed verlicht is en niet in de buurt van een deuropening.

5
Plaats een stud finder plat tegen de muur. Verplaatsen van links naar rechts totdat een stud is te vinden in dat gebied . Markeer de stud met een pen .

6
Draai het dartbord omringen voorbij. Centreer een inbouw aan de achterkant van de rand, 3 cm vanaf de bovenkant . Zorg ervoor dat de tong van de inbouw naar beneden is gericht .

7
Drive # 1 x 1/4 inch hout schroeven door de flush mounts schroefgaten en in de achterkant van de surround .

8
Plaats een andere inbouw plat tegen de muur . Plaats de inbouw 6 – meter bij 9 – centimeter van de vloer , en zorgen voor de tong van de berg naar boven is gericht .

9
Mark de inbouw schroefgat met een pen . Verwijder de inbouw , en boort een gat in de stoeterij met behulp van een elektrische boor .

10
Lijn de inbouw schroefgat met de voorgeboorde gat in de muur , en schroef het vast met 1 inch gipsplaten schroeven .

11
Schuif flush het dartbord muur surround ’s monteren in de muur inbouw . De bovenzijde van de wandplaat zit nu 7 meter hoog .

12
Maatregel 5 feet 8 inches van de vloer , en markeer deze meting op de surround . De bulls-eye van het dartbord moet 5 feet 8 centimeter van de grond .

13
Plak een strook tape horizontaal over de hele linie . Plaats de tape, zodat het zit alleen op de 5 voet 8 inch merk . Dit zal een leidraad bieden bij het opknoping het dartbord .

14
Centreer het dartbord aan de muur hanger. Zorg ervoor dat de roos is gelijk met de tape marker . Plaats een lichte merk net boven de bovenkant van het dartbord aan de muur hanger met een pen .

15
Verwijder het dartbord en plaats deze op een vlakke ondergrond . Meet de afstand tussen de bovenkant van het bord op de nagel monteren op de rug . Bijvoorbeeld , de mount is 4 centimeter onder de bovenkant van het bord .

16
Ga terug naar de muur hanger. Meet dezelfde afstand vanaf de bovenkant van het bord merk gemaakt in stap 15 op de houder . Markeer de mount plaatsing op het bord .

17
Hamer een 1 -inch lange spijker in de berg markering op de muur hanger. Plaats vervolgens de berg op de achterkant van het dartbord tot de nagel.

18
Meet de afstand tussen de vloer en de roos om te controleren dat het precies 5 meter 8 centimeter van de grond . Indien niet exact , stel de nagel in de muur hanger.